Avís legal

Dades d’identificació

SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS S.L, és una empresa que es dedica a la gestió d’Escoles Bressols Municipals a tot el territori de Catalunya. El seu domicili és C. de lOreneta, 15, 08818, Olivella, (Barcelon); C.I.F. B63248629; Correu electrònic: serveis.creixerjunts@gmail.com

Vigència de la informació

L’accés a la pàgina web de l’Escola Bressol Municipal Les Caliues, i així mateix la informació relativa a qualsevol dels productes i/o serveis que aquesta conté comporta l’acceptació de les condicions contemplades en el present avís legal. De la mateixa manera, la informació continguda en aquestes pàgines és la vigent en l’actualitat després de l’última actualització realitzada. No obstant, la informació relativa a productes i/o serveis oferts en aquesta pàgina web és exclusivament orientativa i de cap manera vinculant.

Responsabilitats

La informació continguda en aquesta pàgina web és la vigent en la data de la seva última actualització i no representa cap obligació contractual per SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS, sinó que s’exposa amb finalitat informativa i no constitueix una oferta de compra o venda de cap tipus de producte o servei.

SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS refusa qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés, de manera temporal o definitiva sense necessitat d’avís previ. Tampoc es fa responsable sobre qualsevol informació no elaborada directament per l’organització i refusa, de manera especial, qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en les pàgines web a les que es té accés mitjançant enllaços (links).

Així mateix, SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS, no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir per l’ús d’ordinadors infectats amb virus informàtics, ni de les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador (browser) o per l’ús de versions no actualitzades.